Szendvics ajánló

Videórecept

Sonkás uzsonna sült körtével, Árvácskával

Hozzávalók 2 szendvicsre
  • 90 g HERZ Gála sült sonka,
  • 2 szelet gluténmentes magvas kenyér,
  • 150 g mascarpone,
  • 1 db körte,
  • 1 tk vaníliaaroma  vagy egy vaníliarúd magja,
  • 1 ek olívaolaj,
  • díszítéshez ehető virágok: ibolya vagy árvácska
Elkészítés:

A körtét vékony szeletekre vágjuk, majd forró serpenyőbe téve egy kis olívaolajon aranybarnára sütjük. A mascarponét összekeverjük a vaníliával.
Fontos tudni, hogy minél több ideig keverjük a krémet, annál lágyabb lesz. Kenyereket megkenjük a krémmel, ráhelyezzük a HERZ Gála sült sonkát és a sült körtét. Ehető virágokkal díszítjük.

Elkészítés:

A körtét vékony szeletekre vágjuk, majd forró serpenyőbe téve egy kis olívaolajon aranybarnára sütjük. A mascarponét összekeverjük a vaníliával.
Fontos tudni, hogy minél több ideig keverjük a krémet, annál lágyabb lesz. Kenyereket megkenjük a krémmel, ráhelyezzük a HERZ Gála sült sonkát és a sült körtét. Ehető virágokkal díszítjük.

Videórecept

Kecskesajtos-articsókás szendvics céklahummusszal

Hozzávalók 2 szendvicsre
  • 100 g HERZ  Gála sonka
  • 4 szelet kalács
  • 1 kisebb gerezd fokhagyma
  • 150 g főtt konzerv csicseriborsó
  • 1 tk tahini
  • 025 db citrom leve
  • 3 ek olívaolaj
  • 50 g cékla
  • 1 db endívia
  • 100 g olajban eltett articsókaszív
  • 100 g kecskesajt
  • csipet só frissen őrölt bors
Elkészítés:

Az endíviát leveleire szedjük, a céklát megpucoljuk, megfőzzük, és leszűrjük. A kihűlt céklát felszeleteljük, és konyhai aprítóba tesszük. Ráborítjuk a csicseriborsót, beletesszük a fokhagymát. Ráfacsarjuk a citromlevet, olajat, hozzáadjuk a tahinit, és ízlés szerint sózzuk, majd krémesre pürésítjük.


A kalácsok egy-egy oldalát kevés olajon megpirítjuk. Megkenjük őket hummusszal. Két szeletre endívia kerül, és a negyedelt articsókaszívet is rátesszük.


Ráhajtogatjuk a HERZ Gála sonkát, majd a tetejére kecskesajtot morzsolunk. A félretett két szelet kaláccsal lezárjuk a szendvicset.

Elkészítés:

Az endíviát leveleire szedjük, a céklát megpucoljuk, megfőzzük, és leszűrjük. A kihűlt céklát felszeleteljük, és konyhai aprítóba tesszük. Ráborítjuk a csicseriborsót, beletesszük a fokhagymát. Ráfacsarjuk a citromlevet, olajat, hozzáadjuk a tahinit, és ízlés szerint sózzuk, majd krémesre pürésítjük.


A kalácsok egy-egy oldalát kevés olajon megpirítjuk. Megkenjük őket hummusszal. Két szeletre endívia kerül, és a negyedelt articsókaszívet is rátesszük.


Ráhajtogatjuk a HERZ Gála sonkát, majd a tetejére kecskesajtot morzsolunk. A félretett két szelet kaláccsal lezárjuk a szendvicset.

Videórecept

Karajos szendvics mangóval és curry-s majonézzel

Hozzávalók 2 szendvicsre
  • 90 g HERZ Gála GMO mentes sült karaj
  • 1 db nagy wellness bagett
  • 6 ek majonéz
  • 1 db kaliforniai paprika
  • 1 db mangó
  • 1 gerezd fokhagyma
  • 100 g cheddar sajt
  • 1 fej jégsaláta
  • 1 db lila hagyma
  • fél kígyóuborka
  • 1 kk curry por
Elkészítés:

A majonézt a curry porral és a zúzott fokhagymával kikeverjük, az uborkát felkarikázzuk. A jégsalátát darabokra tépkedjük, mert így jobban mutat, és a széle sem barnul meg olyan gyorsan. A kaliforniai paprikát és a lila hagymát csíkokra szeljük, a mangót meghámozzuk, felszeleteljük.


A bagettet félbevágjuk, és mindkét oldalát megkenjük curry-s majonézzel, majd rétegekben rápakoljuk a hozzávalókat. Először a HERZ Gála sült karajt tesszük rá. Cheddar sajtot felszeleteljük, rátesszük a karajra, erre kerül a kaliforniai paprika, a mangó, a jégsaláta, a kígyóuborka és a lila hagyma. A bagett másik felével zárjuk a szendvicset. Ebédre és uzsonnára is remek választás. Könnyű szállíthatósága miatt a piknikek ideális sztárja.

Elkészítés:

A majonézt a curry porral és a zúzott fokhagymával kikeverjük, az uborkát felkarikázzuk. A jégsalátát darabokra tépkedjük, mert így jobban mutat, és a széle sem barnul meg olyan gyorsan. A kaliforniai paprikát és a lila hagymát csíkokra szeljük, a mangót meghámozzuk, felszeleteljük.


A bagettet félbevágjuk, és mindkét oldalát megkenjük curry-s majonézzel, majd rétegekben rápakoljuk a hozzávalókat. Először a HERZ Gála sült karajt tesszük rá. Cheddar sajtot felszeleteljük, rátesszük a karajra, erre kerül a kaliforniai paprika, a mangó, a jégsaláta, a kígyóuborka és a lila hagyma. A bagett másik felével zárjuk a szendvicset. Ebédre és uzsonnára is remek választás. Könnyű szállíthatósága miatt a piknikek ideális sztárja.

Videórecept

Sonkás, puffasztott rizses szendvics

Hozzávalók 2 szendvicsre
  • 90 g HERZ Vital csemege szalámi
  • 6 szelet puffasztott rizs
  • 200 g cottage cheese
  • őrölt bors
  • 0,25 tk pirospaprika
  • 30 g madársaláta
  • 0,25 tk őrölt kömény
  • 1 kis csokor finomra aprított snidling
  • egy marék retekcsíra
  • csipet só
  • 200 g kígyóuborka
Elkészítés:

A kígyóuborkát felkarikázzuk, a snidlinget felaprítjuk. A cottage cheese-t krémesre keverjük a pirospaprikával, őrölt köménnyel, snidlinggel, sóval és borssal. A puffasztott rizsszeletekre rákanalazzuk a körözöttet. Rétegenként rátesszük a HERZ Vital csemege szalámit és az uborkát, meghintjük egy kevés madársalátával, végül retekcsírával díszítjük. Fogyasszuk egészséggel!

Elkészítés:

A kígyóuborkát felkarikázzuk, a snidlinget felaprítjuk. A cottage cheese-t krémesre keverjük a pirospaprikával, őrölt köménnyel, snidlinggel, sóval és borssal. A puffasztott rizsszeletekre rákanalazzuk a körözöttet. Rétegenként rátesszük a HERZ Vital csemege szalámit és az uborkát, meghintjük egy kevés madársalátával, végül retekcsírával díszítjük. Fogyasszuk egészséggel!

Videórecept

Hozzávalók 2 szendvicsre
  • 90 g HERZ Gála Füstölt-Főtt Sonka
  • 2 db 20 cm-es tortilla lap
  • 1 doboz készen kapható humusz 
  • 1/2 doboz madársaláta
  • 1/4 fej lilakáposzta
  • 10 dkg fekete és zöld olajbogyó
  • 5 db koktélapradicsom
  • olívaolaj ízlés szerint
Elkészítés:

A HERZ Gála Füstölt-Főtt Sonka szeleteket csíkokra vágjuk és kevés olajon ropogósra pirítjuk őket. A vékonyra szeletelt káposztát sózzuk és citromlével, olívaolajjal ízesítjük. A tortillát belül kikenjük a humusszal, majd elkezdjük rétegezni a hozzávalókat, majd feltekerjük. Egy klassz, színes szendvicset kapunk.

Elkészítés:

A HERZ Gála Füstölt-Főtt Sonka szeleteket csíkokra vágjuk és kevés olajon ropogósra pirítjuk őket. A vékonyra szeletelt káposztát sózzuk és citromlével, olívaolajjal ízesítjük. A tortillát belül kikenjük a humusszal, majd elkezdjük rétegezni a hozzávalókat, majd feltekerjük. Egy klassz, színes szendvicset kapunk.

Videórecept

Hajdinás, rusztikus baguett, spenótos sajtkrémmel!

Hozzávalók 2 szendvicsre

• 1 db hajdinás rusztikus bagett
• Mizo natúr sajtkrém ízlés szerint
• Fél lime leve
• 2 marék bébispenót
• 1 evőkanál vaj

• 30 g szeletelt kígyóuborka
• 90 g Herz Gourmet szeletelt Borsos Sült Sonka 
• 1 db avokádó
• Só, frissen őrölt bors ízlés szerint

Elkészítés:

A spenótot alaposan megmossuk, megtörölgetjük, és kevés vajon lepirítjuk majd mikor összeesett, akkor hozzáadjuk a sajtkrémet és homogénre keverjük őket.

Egy fél lime levét belenyomjuk, és hagyjuk kihűlni.

Ezután a bagettet kettévágva megkenjük a kihűlt krémmel. A Herz Gourmet Borsos Sült Sonka szeleteket fodrozottan a szendvicsbe hajtogatjuk, majd bele helyezzük a kígyóuborát, a vékony szeletekre vágott avokádót, végül frissen őrölt borssal ízesítjük.

Elkészítés:

A spenótot alaposan megmossuk, megtörölgetjük, és kevés vajon lepirítjuk majd mikor összeesett, akkor hozzáadjuk a sajtkrémet és homogénre keverjük őket.

Egy fél lime levét belenyomjuk, és hagyjuk kihűlni.

Ezután a bagettet kettévágva megkenjük a kihűlt krémmel. A Herz Gourmet Borsos Sült Sonka szeleteket fodrozottan a szendvicsbe hajtogatjuk, majd bele helyezzük a kígyóuborát, a vékony szeletekre vágott avokádót, végül frissen őrölt borssal ízesítjük.

Videórecept

Sonkás szendvics brie sajttal, áfonya dzsemmel!

Hozzávalók 2 szendvicsre

• 4 szelet rozskenyér
• Mizo natúr sajtkrém ízlés szerint
• 20 g áfonya dzsem
• 100 g szeletelt brie sajt

• 160 g HERZ Gourmet szeletelt borsos sült sonka

• 2 marék bébispenót
• Frissen őrölt bors

Elkészítés:

A két szelet rozskenyeret vaj és olaj keverékén megpirítjuk. Natúr sajtkrémmel kenjük őket, majd az egyikre áfonya dzsemet is feltesszük. Most jön a brie sajt, majd erre bébispenót, és végül a Herz Gourmet szeletelt Borsos Sült Sonka. A kenyérrel zárjuk.

Elkészítés:

A két szelet rozskenyeret vaj és olaj keverékén megpirítjuk. Natúr sajtkrémmel kenjük őket, majd az egyikre áfonya dzsemet is feltesszük. Most jön a brie sajt, majd erre bébispenót, és végül a Herz Gourmet szeletelt Borsos Sült Sonka. A kenyérrel zárjuk.

Videórecept

Hozzávalók 2 szendvicsre

• 2 darab teljes kiőrlésű többmagvas croissant
• Mizo mascarpone
• Mizo krémfehér sajt
• 2 db nagyobb eper

• 90 g Herz Gála sült karaj
• ízlés szerint rukkola vagy madársaláta
• olajban ázott szárított paradicsom
• friss bazsalokom

Elkészítés:

Először készítsük el a krémet. A mascarponét keverjük habosra a krémfehérsajttal és a szárított paradicsommal, majd ízesítsük sóval és frissen őrölt borssal, valamint friss bazsalikommal. Vágjuk félbe a croissantokat, és kenjük meg mindkét oldalukat a krémmel.
Jöhetnek a belevalók: saláta, Herz Gála sült karaj szeletek és a szeletekre vágott eper.

Elkészítés:

Először készítsük el a krémet. A mascarponét keverjük habosra a krémfehérsajttal és a szárított paradicsommal, majd ízesítsük sóval és frissen őrölt borssal, valamint friss bazsalikommal. Vágjuk félbe a croissantokat, és kenjük meg mindkét oldalukat a krémmel.
Jöhetnek a belevalók: saláta, Herz Gála sült karaj szeletek és a szeletekre vágott eper.

Videórecept

Hozzávalók 2 szendvicsre
  • 100 g HERZ Gourmet Borsos Sült Sonka
  • 2 db bagel
  • Mizo natúr sajtkrém ízlés szerint
  • 2 marék rukkola
  • 4 szelet ananász
  • frissen őrölt feketebors
Elkészítés:

A bageleket félbe vágjuk, és vastagon megkenjük őket sajtkrémmel. Erre halmozunk 1-1 marék frissen mosott rukkolát, majd a félbevágott HERZ Gourmet Borsos Sült Sonkát grill serpenyőben csíkosra sütjük. Ha ezzel megvagyunk, az ananász darabokat is hasonlóképpen készítjük el, a grill serpenyőben. Ezután a sonkát a rukkola ágyra hajtogatjuk, majd rátesszük az ananász karikákat. Enyhén borsozzuk.

Elkészítés:

A bageleket félbe vágjuk, és vastagon megkenjük őket sajtkrémmel. Erre halmozunk 1-1 marék frissen mosott rukkolát, majd a félbevágott HERZ Gourmet Borsos Sült Sonkát grill serpenyőben csíkosra sütjük. Ha ezzel megvagyunk, az ananász darabokat is hasonlóképpen készítjük el, a grill serpenyőben. Ezután a sonkát a rukkola ágyra hajtogatjuk, majd rátesszük az ananász karikákat. Enyhén borsozzuk.

Videórecept

Hozzávalók 2 szendvicsre
  • 70 g HERZ Classic Budapest szalámi
  • Mizo natúr vajkrém ízlés szerint
  • Két marék vegyes saláta
  • 100 g brie sajt
  • 50 g aszalt szilva
  • Egy csipet frissen őrölt fekete bors
  • 25 dkg liszt
  • 1 teáskanál só
  • 1 csomag sütőpor
  • 4 dl tej
  • 100 g Mizo Oázis füstölt sajt
  • 3 db tojás
  • 8 evőkanál olaj
  • 2 evőkanál cukor
  • 2 evőkanál egész köménymag
Elkészítés:

A lisztet és a sót, reszelt sajtot valamint a sütőport egy tálban összekeverjük, majd hozzáadjuk a tojások sárgáját és a tejet, majd az olajat és a cukrot. Ebből könnyű, csomómentes tésztát keverünk. A tojások fehérjét kemény habbá verjük, majd az előbb elkészített tésztához forgatjuk. Ezután kisütjük őket a gofrisütőben. A kihűlt gorfikat megkenjük vékonyan vajkrémmel, majd ráteszünk egy adag vegyes salátát, arra a HERZ Budapest szalámit, a felszeletelt brie sajtot, majd az aszalt szilvát. A képen látható módon összehajtjuk és tálaljuk.

Elkészítés:

A lisztet és a sót, reszelt sajtot valamint a sütőport egy tálban összekeverjük, majd hozzáadjuk a tojások sárgáját és a tejet, majd az olajat és a cukrot. Ebből könnyű, csomómentes tésztát keverünk. A tojások fehérjét kemény habbá verjük, majd az előbb elkészített tésztához forgatjuk. Ezután kisütjük őket a gofrisütőben. A kihűlt gorfikat megkenjük vékonyan vajkrémmel, majd ráteszünk egy adag vegyes salátát, arra a HERZ Budapest szalámit, a felszeletelt brie sajtot, majd az aszalt szilvát. A képen látható módon összehajtjuk és tálaljuk.

Videórecept

Varázsold el a társaság hölgy tagjait, ezzel az igazán kifinomult, de mégis egyszerű HERZ recepttel! Chef Zolee segítségével Te leszel az este sztárja!

Hozzávalók 4 szendvicsre
  • 1 csomag magos kenyér
  • 8 szelet Herz Gourmet pulykamell sonka
  • 1 csomag Vörös cheddar sajt
  • 200 g avokádó krém
  • 15 g piritott kesudió vagy napraforgó mag
  • apróra vágott petrezselyem vagy koriander (elhagyható)
Elkészítés:

Avokádó krém hozzávalók:  

  • 2 db avokádó                                                                                 
  • 2 tk lime vagy citrom                                                         
  • 2 tk tejföl vagy tejszín (elhagyható)
  • 4 tk oliva olaj (extra szűz)                                                
  • csipet cukor                                                                        
  • csipet só                                                                              
  • fehérbors ízlés szerint (elhagyható)

 

Vágd félbe hosszában az avokádókat, és kanalazd ki egészen a héjáig! Add hozzá a többi alapanyagot is és pürésíts össze egy bot mixerrel! A még finomabb állag eléréshez passzírozd át egy sűrű szövésű szűrőn.

A nehezén már túl vagy, jöhet a szendvics! Két szelet HERZ Gourmet pulykamell sonkára tedd a sajt szeleteket több rétegben, úgy hogy ne érjenek ki teljesen a sonka széléig. Tedd az egészet egy előmelegített teflon serpenyőbe, és várd meg, míg megolvad a sajt. A tetejére jöhet újabb két szelet sonka. Vigyázz, ne csússzon le a sonka az olvadt sajtról! Miközben hűl, kend meg az avokádó krémmel a kenyér lapokat! Törj össze egy marék kesudiót, és vágd apróra a koriandert. A megkent alsó kenyérlapra jön két szelet sonka, a sonkával összeolvadt sajt és a tetejére még két sonka szelet. 

Utána kend meg avokádóval a felső sonka réteget és helyezd rá a felső kenyér lapot is. Vágj négy zserbó-szerű szeletet, a felső kenyérlap tetejére kend a maradék avokádó krémet és szórd meg kesudióval, korianderrel.

Elkészítés:

Avokádó krém hozzávalók:  

  • 2 db avokádó                                                                                 
  • 2 tk lime vagy citrom                                                         
  • 2 tk tejföl vagy tejszín (elhagyható)
  • 4 tk oliva olaj (extra szűz)                                                
  • csipet cukor                                                                        
  • csipet só                                                                              
  • fehérbors ízlés szerint (elhagyható)

 

Vágd félbe hosszában az avokádókat, és kanalazd ki egészen a héjáig! Add hozzá a többi alapanyagot is és pürésíts össze egy bot mixerrel! A még finomabb állag eléréshez passzírozd át egy sűrű szövésű szűrőn.

A nehezén már túl vagy, jöhet a szendvics! Két szelet HERZ Gourmet pulykamell sonkára tedd a sajt szeleteket több rétegben, úgy hogy ne érjenek ki teljesen a sonka széléig. Tedd az egészet egy előmelegített teflon serpenyőbe, és várd meg, míg megolvad a sajt. A tetejére jöhet újabb két szelet sonka. Vigyázz, ne csússzon le a sonka az olvadt sajtról! Miközben hűl, kend meg az avokádó krémmel a kenyér lapokat! Törj össze egy marék kesudiót, és vágd apróra a koriandert. A megkent alsó kenyérlapra jön két szelet sonka, a sonkával összeolvadt sajt és a tetejére még két sonka szelet. 

Utána kend meg avokádóval a felső sonka réteget és helyezd rá a felső kenyér lapot is. Vágj négy zserbó-szerű szeletet, a felső kenyérlap tetejére kend a maradék avokádó krémet és szórd meg kesudióval, korianderrel.

Videórecept

Egy gluténmentes szendvics ami, - Chef Zolee garantálja – nem hizlal, mégis laktató, finom és praktikus! Könnyen elkészíthető szendvics, amiről a diétád alatt sem kell lemondanod!

Hozzávalók 1 szendvicsre
  • 2 szelet puffasztott rizs
  • 3 db light mozzarella golyó
  • 2 szelet HERZ Gourmet pulykamell sonka
  • tetszés szerint koktél paradicsom
  • padlizsán krém
Elkészítés:

Először vágd fel a szükséges alapanyagokat!  Vágd félbe a mozzarella golyókat és a cseresznye paradicsomokat! Tulajdonképpen most egy klasszikus caprese salátát készítünk, mobil csomagolásban. Szeletelés után forgasd a mozzarellát olívaolajba, sózd és borsozd! Fogd meg a két szelet HERZ Gourmet pulykamell sonkát és vágd kb. fél centi széles csíkokra!

Fogj egy szelet puffasztott rizst, halmozd rá a padlizsánkrémet, ebbe rakd bele a mozzarellákat, a paradicsomot, és rá a sonka szalagokat. Ha tekergő kígyókat vagy szalag masnikat csinálsz a sonkából, akkor sokkal izgalmasabb látványt mutatnak majd a sajt és a paradicsom között. Ha ez is megvan, jöhet a „take away“ csomag teteje a másik puffasztott rizs. Könnyed, viszont laktató és praktikusan, jól, csomagolható.

Elkészítés:

Először vágd fel a szükséges alapanyagokat!  Vágd félbe a mozzarella golyókat és a cseresznye paradicsomokat! Tulajdonképpen most egy klasszikus caprese salátát készítünk, mobil csomagolásban. Szeletelés után forgasd a mozzarellát olívaolajba, sózd és borsozd! Fogd meg a két szelet HERZ Gourmet pulykamell sonkát és vágd kb. fél centi széles csíkokra!

Fogj egy szelet puffasztott rizst, halmozd rá a padlizsánkrémet, ebbe rakd bele a mozzarellákat, a paradicsomot, és rá a sonka szalagokat. Ha tekergő kígyókat vagy szalag masnikat csinálsz a sonkából, akkor sokkal izgalmasabb látványt mutatnak majd a sajt és a paradicsom között. Ha ez is megvan, jöhet a „take away“ csomag teteje a másik puffasztott rizs. Könnyed, viszont laktató és praktikusan, jól, csomagolható.

Videórecept

Hosszú volt a napod? Netán az egész heted? Zárd egy igazán különleges szendviccsel, amit Chef Zolee kreált neked! Mert igazán megérdemled!

Hozzávalók 1 szendvicsre
  • 1 db bagett vagy buci
  • 3-4 szelet HERZ Gála füstölt főtt sonka
  • Válogatott vegyes saláta
  • 2 szelet ementáli vagy trappista sajt
  • sajtkrém
  • kápia paprika
Elkészítés:

Csupán egy trükköt kell alkalmaznod! Vízszintes vágás helyett fölülről két V alakú bemetszéssel fog igazán jól mutatni a szendvicsed. Ide rakd bele az alapanyagokat. Olyan szemet gyönyörködtető látványt kapsz, akár egy 4D mozi. Sose feledd, hogy a gasztronómiában az a csodálatos: hogy látvány íz és textúra egyszerre hat rád, és ez ma csak a tied. 

A bevágásokat kend meg sajtkrémmel jó gazdagon! Ha egy kiskanál hátuljával teszed, sokkal könnyebb dolgod lesz! Nyugodtan gazdagítsd a sajtkrémet, használj fűszereket vagy apróra vágott friss fűszernövényeket! Jöhetnek a HERZ Gála füstölt főtt sonkaszeletek. Tekerd szivar alakúra őket és egy éles késsel vágd el két-három részre!

Próbáld meg srégen vágni így izgalmasabb lesz a végeredmény! Az így kapott tekercseket tedd a kenyérbe. Fogj egy krumpli hámozót vagy egy sajt szeletelőt (ugyanaz a kettő csak a sajt szeletelőnek jobb a PR-ja) és vágd el a sajt éleit. Ezeket a sajt szalagokat tekerd fel a sonkák közé! Közben vágd gyufaszerű pálcikákra a kápia paprikát, és a saláta levelekkel együtt tedd rá a bagettre! Szépen rendezd el és máris kész a ma esti ajándékod magadnak, vagy a barátnőidnek!

Elkészítés:

Csupán egy trükköt kell alkalmaznod! Vízszintes vágás helyett fölülről két V alakú bemetszéssel fog igazán jól mutatni a szendvicsed. Ide rakd bele az alapanyagokat. Olyan szemet gyönyörködtető látványt kapsz, akár egy 4D mozi. Sose feledd, hogy a gasztronómiában az a csodálatos: hogy látvány íz és textúra egyszerre hat rád, és ez ma csak a tied. 

A bevágásokat kend meg sajtkrémmel jó gazdagon! Ha egy kiskanál hátuljával teszed, sokkal könnyebb dolgod lesz! Nyugodtan gazdagítsd a sajtkrémet, használj fűszereket vagy apróra vágott friss fűszernövényeket! Jöhetnek a HERZ Gála füstölt főtt sonkaszeletek. Tekerd szivar alakúra őket és egy éles késsel vágd el két-három részre!

Próbáld meg srégen vágni így izgalmasabb lesz a végeredmény! Az így kapott tekercseket tedd a kenyérbe. Fogj egy krumpli hámozót vagy egy sajt szeletelőt (ugyanaz a kettő csak a sajt szeletelőnek jobb a PR-ja) és vágd el a sajt éleit. Ezeket a sajt szalagokat tekerd fel a sonkák közé! Közben vágd gyufaszerű pálcikákra a kápia paprikát, és a saláta levelekkel együtt tedd rá a bagettre! Szépen rendezd el és máris kész a ma esti ajándékod magadnak, vagy a barátnőidnek!